Sākums Reģistrācija Ieeja 10:33 Piektdiena 19.04.2024
Vietnes izvēlne

Jaunumu sadaļas
PČ 2009 [74]
OS 2010 [4]
Dažādi [6]
Tehniskie [0]
KHL - "Dinamo" Rīga [80]
Latvijas izlases pārbaudes spēles [4]
PČ 2010 [7]
PČ 2011 [1]

Īsumā par galveno

Sākums » 2009 » Aprīlis » 25 » Hokeja ekspertu prognozes: 2. diena
Hokeja ekspertu prognozes: 2. diena
12:33

Pasaules hokeja čempionātā šodien otrā sacensību diena un laukumā dosies arī Latvijas hokeja izlase. eSports.lv eksperti mēģinās pēc iespējas precīzāk noteikt šīs dienas spēļu iznākumus. Kuram tas izdosies vislabāk? Pagaidām vadībā izvirzījies eSports.lv lietotājs Abrags.

Punktu skaitīšanas sistēma: Par pareizi nosauktu spēles rezultātu eksperti saņems divus punktus. Arī pilnīgi precīzi nosaukts spēles uzvarētājs un pilnīgi precīzi nosaukta vārtu starpība būs divu punktu vērtē. Ja vārtu starpība tiks nosaukta ar vienu vārtu nobīdi - viens punkts. Maksimālā punktu summa - seši.

Labākais prognozētājs saņems visvairāk punktu iegūs eSports.lv hokeja eksperta titulu, kā arī tiks pie portāla sarūpētās balvas.

Par erudītākā titulu sacenšas mūziķis Andris Kivičs, žurnālists Armands Puče, eSports.lv lietotājs Abrags, hokeja treneris Aigars Razgals, Saeimas deputāts Ainārs Latkovskis un ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

Pēc 1. dienas vadībā Abrags

Viens no eSports.lv erudītākajiem lasītājiem Abrags pirmajā sacensību dienā nodemonstrēja labas prognozētāja spējas, precīzi nosakot Krievijas – Vācijas spēles iznākumu (5:0) un vienīgais saņemot maksimālo punktu skaitu par kādu spēli. Tas viņam ļāvis izvirzīties vadībā kopvērtējumā, taču priekšā vēl gana spraiga cīņa. Tuvākie sekotāji ir ārlietu ministrs Māris Riekstiņš un hokeja treneris Aigars Razgals, kuri iekrājuši pa desmit punktiem. Riekstiņa kungs visvairāk punktu (četrus) ieguva par Šveices – Francijas spēli – viņš precīzi noteica spēles uzvarētāju, kā arī to ar cik vārtu starpību spēle noslēgsies. Pēdējās divas pozīcijas pagaidām ieņem 9. Saeimas deputāts Ainārs Latkovskis un žurnālists Armands Puče. Pirmais no viņiem katrā no spēlēm ieguva divus punktus, bet pēdējais pagaidām vienīgais dabūjis "nullīti" (par prognozi spēlei Kanāda – Baltkrievija) kādā no mačiem, tomēr salīdzinoši precīzi atminējis Krievijas – Vācijas mača iznākumu.

Eksperti tic Latvijai

Interesanti, ka prognozējot otrās dienas spēļu iznākumus, četri no sešiem ekspertiem uzskata, ka Latvijas hokeja izlase savā pirmajā spēlē tiks galā ar ASV izlasi, turklāt trīs no viņiem prognozē Latvijas uzvaru ar 3:2. Te jāatgādina, ka latvieši čempionāta pirmajā spēlē, kopš spēlē A grupā, nekad nav uzvarējuši. Taču arī tradīcijas ir tāpēc, lai viņas lauztu un veidotu jaunas. Attiecībā uz pārējām šīs dienas spēlēm ekspertu vidū valdījusi vienbalsība – uzvaras gūs Somija, Zviedrija un Čehija.

Andris Kivičs, mūziķis

KomandasRez.
ASV – Latvija2:3
Norvēģija – Somija1:6
Zviedrija – Austrija7:1
Čehija – Dānija4:0

Komentārs: Latvija vajadzētu jau no pirmajām minūtēm uzņemties iniciatīvu. Parasti čempionātus sākam ar tādu kā taustīšanos, šoreiz jau no paša sākuma jāsāk droši, lai amerikāņi ir tie, kas baidās nevis otrādi. Šaubas rada vai būs spēlētāji, kas varēs iemest vārtus. Ja uzbrukumā atraisīsimies, tad viss būs kārtībā.

Armands Puče, žurnālists

KomandasRez.
ASV - Latvija1:2
Norvēģija - Somija2:7
Zviedrija - Austrija5:1
Čehija - Dānija3:0

Komentārs: Latvijas uzvaru nodrošinās vārtsargs - panākumam vajadzētu pietikt ar diviem gūtiem vārtiem. Somijai un Zviedrijai pirmās spēles čempionātā būs kā pārbaudes maču turpinājums, tiesa, ar gana rezultatīviem iznākumiem. Dāņiem ir monolīta komanda, bet individuālā meistarība tomēr šoreiz priekšplānā izvirzīs Jāgru & Co.

Aigars Razgals, hokeja treneris

KomandasRez.
ASV - Latvija4:2
Norvēģija - Somija1:5
Zviedrija - Austrija6:0
Čehija - Dānija7:2

Komentārs: Lai uzvarētu mūsējiem jāparāda ļoti labs sniegums. Jāsaprot, ka amerikāņiem ir laba komanda. Jā, arī mūsējie ir labi saspēlējušies, taču domāju, ka dižu variantu nav. Lai cīnītos par uzvaru mūsējiem pirmkārt labi jānospēlē savā zonā. Nevajadzētu pelnīt pārāk daudz noraidījumu. Mazākumā mums klāsies ļoti grūti, amerikāņi ir krietni pārāki visās līnijās.

Abrags, eSports.lv lietotājs

KomandasRez.
ASV - Latvija4:1
Norvēģija - Somija0:4
Zviedrija - Austrija8:1
Čehija - Dānija4:2

Komentārs: Gribētos upurēt savu prognozi un cerēt, ka uzvarēs Latvija, taču amerikāņi ir pārāki visās līnijās. Ešs ir viens no labākajiem vārtsargiem visā KHL un tas izsaka daudz. Amerikāņiem ir jauna, ātra un mobila komanda, pāris vārtus mūsējie noteikti zaudēs mazākumā. No pārējām spēlēm intriga varētu būt vienīgi Somijas un Norvēģijas mača, taču beigās diezgan pārliecinošu uzvaru svinēs somi.

Ainārs Latkovskis, Saeimas deputāts

KomandasRez.
ASV - Latvija2:3
Norvēģija - Somija1:5
Zviedrija - Austrija4:1
Čehija - Dānija6:0

Komentārs: ASV šī būs pirmā spēle čempionātā un zinot, ka aklimatizēties ir grūti, domāju, ka viņiem neies viegli. Viņiem ir daudz NHL spēlētāju, bet visi ir vidusmēra, bez lielām zvaigznēm. Domāju, ka Latvijai ir labas izredzes.

Māris Riekstiņš, ārlietu ministrs

KomandasRez.
ASV - Latvija2:3
Norvēģija - Somija1:4
Zviedrija - Austrija6:1
Čehija - Dānija5:0

Komentārs: Domāju, ka spēle starp Latvijas un ASV izlasēm būs ļoti līdzīga. Mūsu puiši katru čempionātu ir pierādījuši, ka labi spēlē tieši pret spēcīgām komandām. Noteikti nāks par labu tas, ka ar amerikāņiem ir spēlēts arī iepriekš, tāpēc "baiļu faktors" noteikti izpaliks. Mūsu pluss varētu būt arī labā saspēle. Ar to problēmas varētu būt amerikāņiem, viņi tikai tagad ir sabraukuši kopā, bet mūsu izlases kodols spēlējis kopā visu sezonu, turam īkšķus!

Ekspertu kopvērtējums

Eksperts24.04Summa
Abrags1212
Māris Riekstiņš1010
Aigars Razgals1010
Andris Kivičs99
Armands Puče88
Ainars Latkovskis88

Kategorija: PČ 2009 | Skatījumu skaits: 800 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2009  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Meklēšana

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright "HOKEJS latviešu gaumē" © 2024 Uzturēšanu nodrošina uCoz