Sākums Reģistrācija Ieeja 18:04 Ceturtdiena 25.04.2024
Vietnes izvēlne

Jaunumu sadaļas
PČ 2009 [74]
OS 2010 [4]
Dažādi [6]
Tehniskie [0]
KHL - "Dinamo" Rīga [80]
Latvijas izlases pārbaudes spēles [4]
PČ 2010 [7]
PČ 2011 [1]

Īsumā par galveno

Sākums » 2009 » Novembris » 24 » Rīgas "Dinamo'' atzīst Znaroka MVD pārākumu
Rīgas "Dinamo'' atzīst Znaroka MVD pārākumu
17:48
Pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā zaudējumu piedzīvoja Rīgas "Dinamo'' hokejisti, kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 atzina Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa trenētās Balašihas MVD komandas pārākumu. Vienīgos vārtus rīdziniekiem guva Mārtiņš Cipulis.

Spēles sākums aizritēja ļoti straujā tempā, bet nevienai no komandām pārsvars nepiederēja. Piektajā minūtē teicama iespēja izcelties bija Martinam Karijam, kas saņēmis lielisku piespēli no Laura Dārziņa, tomēr nepārcēla ripu pāri viesu vārtsarga Maikla Gārneta kājsargam.

Arī turpinājumā cīņa ritēja līdzvērtīgi, taču 17. minūtē MVD uzbrukums noslēdzās ar gūtiem vārtiem. Īsā laika sprīdī uz Edgara Masaļska vārtiem tika izdarīti trīs metieni, un pēdējais no vārtu priekšas pēc Denisa Kokareva raidījuma mērķi tomēr sasniedza.

Trešdaļas beigās vienā no pretuzbrukumiem Karija no tālas distances uzmeta pa vārtu stabiņu, bet pirmās 20 minūtes beidzās ar Oļega Znaroka vienības pārsvaru 1:0.

Otrā perioda piektajā minūtē Jānim Spruktam brīnumainā kārtā neizdevās panākt izlīdzinājumu. Viņa raidītā ripa lidoja nedaudz virs, uz ledus guļošā Gārneta vārtiem. Mirkli vēlāk veiksmīgi uzbrukumam pieslēdzās Lī Svets, taču arī viņa metiens ceļu vārtu taisnstūrī neatrada.

Diemžēl 28. minūtē Krievijas klubs guva savus otros vārtus, kad ripu laukuma saimnieku vārtu devītniekā raidīja Deniss Mosaļevs.

Pēc mazāk nekā četrām minūtēm vairākumu kā pēc mācību grāmatas izspēlēja dinamieši, samazinot MVD vadību līdz vieniem vāriem. Mārtiņš Cipulis, saņemot filigrānu piespēli no Aleksandra Ņiživija, no labā iemetiena punkta viņš trieca ripu Gārneta sargātajos vārtos.

Pašā trešdaļas galotnē viens pret vienu ar MVD vārtsargu mazākumā izgāja aizsargs Oļegs Sorokins un varēja panākt neizšķirtu, taču viņa un Gārneta duelī pārāks bija otrais.

Trešajā trešdaļā turpinājās aizraujošs hokejs abu komandu izpildījumā. Rīgas "Dinamo'' visiem spēkiem centās panākt izlīdzinājumu, tāpat kā Maskavas apgabala komanda mēģināja gūt trešos vārtus. Tomēr galvenās lomas šajā periodā spēlēja Edgars Masaļskis un Maikls Gārnets, kuri pelnīti tika nosaukti par mača labākajiem spēlētājiem savās komandās.

Rīgas "Dinamo" - Balašihas MVD 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Vārtu guvēji: Deniss Kokarevs (Trahanovs) 16:46 (1:0), Deniss Mosaļevs (Kudašovs) 27:55 (2:0), Mārtiņš Cipulis (Ņiživijs, Sorokins) 31:41 (2:1 vair.).

Vārtsargi: Rīgas "Dinamo'' - Edgars Masaļskis, Balašihas MVD - Maikls Gārnets.

Rīgas "Dinamo'' komandas sastāvs:

1. maiņa: Sandis Ozoliņš, Oļegs Sorokins; Aleksandrs Ņiživijs, Maiks Iguldens, Mārtiņš Cipulis.

2. maiņa: Kristaps Sotnieks, Lī Svets; Tailers Arnasons, Marsels Hosa, Ģirts Ankipāns.

3. maiņa: Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs; Martins Karija, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs.

4. maiņa: Jēkabs Rēdlihs; Jānis Sprukts, Andris Džeriņš, Roberts Bukarts.

Rīgas "Dinamo'' komandai nevar palīdzēt slovāku uzbrucējs Roberts Petrovickis, kurš guvis nelielu pleca savainojumu.

Kā zināms, Maskavas apgabala komandā šosezon spēlē divi pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo'' hokejisti kanādiešu uzbrucējs Mets Elisons un čehu aizsargs Filips Novāks. Pirmais ar 9 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm ir kluba rezultatīvākais spēlētājs, bet Novāks ar vienu precīzu raidījumu un 14 piespēlēm rezultatīvāko sarakstā atrodas 6. vietā.

Rīgas "Dinamo'' ar MVD komandu savā starpā tikās 5. augustā gatavošanās ciklā otrajam KHL čempionātam - pārbaudes turnīrā Pinskā (Baltkrievija) pārliecinošu uzvaru ar 4:1 svinēja Jūliusa Šuplera vadītie hokejisti.

Pagājušajā sezonā regulārās sezonas ietvaros abos mačos (2:1 un 4:2) pārāks bija Latvijas klubs.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo'' aizvadīs 26. novembrī, kad izbraukumā tiksies ar zvaigžņoto Sanktpēterburgas SKA.

Kategorija: KHL - "Dinamo" Rīga | Skatījumu skaits: 619 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:

Ziņu kalendārs
«  Novembris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Meklēšana

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright "HOKEJS latviešu gaumē" © 2024 Uzturēšanu nodrošina uCoz