Sākums Reģistrācija Ieeja 08:29 Ceturtdiena 25.04.2024
Vietnes izvēlne

Jaunumu sadaļas
PČ 2009 [74]
OS 2010 [4]
Dažādi [6]
Tehniskie [0]
KHL - "Dinamo" Rīga [80]
Latvijas izlases pārbaudes spēles [4]
PČ 2010 [7]
PČ 2011 [1]

Īsumā par galveno

Sākums » 2010 » Marts » 3 » Hosa gūst divus vārtus, «Dinamo» izcīna trīs punktus Omskā
Hosa gūst divus vārtus, «Dinamo» izcīna trīs punktus Omskā
20:05

Kontinentālās hokeja līgas pēdējās izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā Rīgas «Dinamo» komanda ar 5:3 uzvarēja Omskas apgabala «Avangard».  

Tādejādi «Dinamo» komanda izcīnījusi trīs no pēdējā izbraukuma sērijā nepieciešamajiem četriem punktiem, kas garantē vietu izslēgšanas spēlēs. Taču, ja šovakar Ņižņijnovogordas «Torpedo» pamatlaikā neuzvarēs Novosibirskas «Sibirj», tad «rīdzinieki» jau šovakar būs nodrošinājuši vietu play-off spēlēs. Pašlaik «Dinamo» ir pakāpušies pat uz 7. vietu, apsteidzot arī Maskavas CSKA, kuriem ir par divām uzvarām pamatlaikā mazāk, taču viens mačs rezervē.

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Jūliusa Šuplera pēcspēles komentārs.

Mačs «rīdziniekiem» iesākās lieliski, jo jau pēc nospēlētas minūtes un 26 sekundēm Lauris Dārziņš eleganti apspēlēja «Avangard» somu vārtsargu Kari Ramo un ieslidināja ripu vārtos (1:0). Turpinājumā iniciatīvu pamazām pārņēma laukuma saimnieki un 10. minūtē pēc Oļega Sorokina un Sanda Ozoliņa nesaprašanās savā aizsardzības zonā Ozoliņš izdarīja neprecīzu piespēli, kas ļāva Timofejam Šiškanovam no Jegora Averina piespēles panākt izlīdzinājumu (1:1). Bet 13. minūtē «Avangard» komanda izvirzījās vadībā, kad Edgaru Masaļski ar šķietami vieglu uzmetienu vārtu virzienā pārsteidza Ņikita Ņikitins (1:2). Tomēr nepilnas divas minūtes līdz perioda beigām vienā no retajiem «Dinamo» uzbrukumiem pretinieku vārtsargu ar raidījumu no iemetiena zonas pārspēja Mārtiņš Karsums (2:2).

Otrās trešdaļas sākumā teicama iespēja izcelties bija Ozoliņam, kurš pēc «Kerča pauzes» noguldīja vārtsargu, taču pats aizslīdēja līdz leņķim, no kura bija grūti raidīt ripu vārtos. Bet pēc pāris minūtēm Karsums pielietoja spēka paņēmienu pret Aleksandru Svitovu, kurš ielidoja «Avangard» rezervistu soliņa vārtiņos, kuri nebija aizvērti, tādejādi gūstot savainojumu. Svitovs pēc kāda laika laukumā tomēr atgriezās, bet perioda turpinājumā abu komandu izpildījumā daudz biežāk bija redzamas kļūdas, nevis vārtu gūšanas momenti. Bistāmākās epizodes pie Masaļska vārtiem bija divās minūtēs, kad «rīdzinieki» otro reizi mačā palika mazākumā, taču rezultāts nemainījās.

Pēdējās trešdaļas sākumā laukumā ritēja līdzīga cīņa, tomēr 8. minūtē mājiniekiem izdevās atkal izvirzīties vadībā. «Dinamo» komandas hokejisti pazaudēja ripu savā zonā, sekoja Aleksandra Popova piespēle vārtu priekšā un vārtus guva Antons Mališevs (2:3). Perioda vidū «rīdzinieki» pirmoreiz ieguva tiesības spēlēt vairākumā, taču realizēt to neizdevās. Tomēr nepilnas trīs minūtes līdz finālsirēnai pēc Jāņa Sprukta uzvarēta iemetiena ripa nonāca pie Marsela Hosas, kurā panāca izlīdzinājumu (3:3). Bet 54 sekundes līdz mača beigām pretuzbrukumā Hosa guva arī ceturtos vārtus «Dinamo» komandas labā - 4:3. Turklāt trīs sekundes līdz spēles beigām jau tukšos vārtos ripu ieraidīja Sprukts (5:3).

Šajā sezonā «Dinamo» un «Avangard» iepriekš tikās vienu reizi, kad sezonas otrajā spēlē «rīdzinieki» savā laukumā piekāpās «omskiešiem» ar 4:5.

Nākamo spēli «Dinamo» hokejisti aizvadīs piektdien, kad viesos tiksies ar Astanas «Baris» komandu, bet svētdien regulārās sezonas pēdējā mačā «rīdzinieki» tiksies ar Ufas «Salavat Julajev».


Kategorija: KHL - "Dinamo" Rīga | Skatījumu skaits: 754 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:

Ziņu kalendārs
«  Marts 2010  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Meklēšana

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright "HOKEJS latviešu gaumē" © 2024 Uzturēšanu nodrošina uCoz